Voordelen van payrolling

Payroll Actief neemt u alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico's van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent: gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen én minder risico dankzij payrolling.

Geen omkijken naar personeelszaken
U werft uw eigen medewerkers en meldt ze aan bij Payroll Actief. Vanaf dan verzorgen wij alles. U hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. Zo makkelijk is payrolling. 

Meer flexibele contractvormen
Veel MKB-bedrijven hebben behoefte aan flexibiliteit. Zeker in deze grillige tijden. Helaas zit u aan strenge regels vast met Wet Werk en Zekerheid als voorbeeld. U mag een werknemer bijvoorbeeld maar maximaal 3 tijdelijke contracten in 2 jaar aanbieden. Via Payroll Actief kunt u voortaan ook uitzendcontracten aanbieden. En mag u een medewerker 6 contracten in 4 jaar aanbieden. Hoeveel flexibiliteit wilt u hebben? 

Kosten besparen
Payroll Actief werkt voor steeds meer ondernemers. En heeft een groeiend aantal medewerkers in dienst. Dankzij deze groeiende aantallen kunnen wij risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger en goedkoper is dan dat u zelf alles regelt. En met minder gedoe. 

Samenwerken met een solide partner

Payroll Actief geeft openheid van zaken richting de Belastingdienst. U bent dan gevrijwaard van de verplichtingen die u als opdrachtgever hebt op basis van de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA). Doel? Een inzichtelijke en effectieve werkwijze. Ook kunt u gebruikmaken van een G-rekening. 

Minder risico’s

Personeel betekent risico’s. Zolang alles goed loopt, is er weinig aan de hand. Maar als een uw werknemer ziek wordt moet u bijvoorbeeld het loon doorbetalen en dat kan twee jaar duren, soms zelfs drie. Als u met Payroll Actief samenwerkt, draagt u dit soort risico’s aan ons over. Kies voor uw gemak als ondernemer en laat het risico bij ons.


Vacature

Ben jij het missende stukje
van onze puzzel?
Contact ons!

 

Payroll Actief maakt deel uit van het partnernetwerk van bedrijven:


AdviesPartner
Noordkop

Verzekeringen,
boekhouding en
financiƫle administratiePrecies ACD

Consultancy op het
gebied van HR, wet-
en regelgevingGraafies Creative

Grafische vormgeving en
communicatie-uitingen
van uw bedrijf