Wat is payrolling?

Stel: u wilt een medewerker voor u laten werken, maar weet niet hoe uw werkvoorraad er over een half jaar uitziet. Of u heeft net een ervaring achter de rug met een eigen werknemer die langdurig ziek is geworden, met alle rompslomp die daarbij komt. Is dat niet een reden om uw personeelsbeleid anders te gaan doen? 

Payroll Actief neemt het juridisch werkgeverschap van u over. Wij nemen de werknemer in dienst (juridisch werkgeverschap), maar hij loopt bij u op de werkvloer. U bespaart tijd en loopt minder risico. Uw medewerker is onze werknemer. Bij vragen kan de werknemer dus altijd bij ons terecht. Op die manier kunt u weer doen waar het om u begonnen is: ondernemen. 

Bij payrolling kiest u zelf uw medewerker, wel zo makkelijk. U maakt zelf uw afspraak over het salaris en meldt de medewerker bij ons aan. Daarna verzorgt Payroll Actief alles: de arbeidsovereenkomst, de salarisbetaling, de afdrachten. En als ziekte optreedt of ziekterisico opduikt: Payroll Actief verzorgt ook de verzuimbegeleiding, als dat nodig is.


Vacature

Ben jij het missende stukje
van onze puzzel?
Contact ons!

 

Payroll Actief maakt deel uit van het partnernetwerk van bedrijven:


AdviesPartner
Noordkop

Verzekeringen,
boekhouding en
financiƫle administratiePrecies ACD

Consultancy op het
gebied van HR, wet-
en regelgevingGraafies Creative

Grafische vormgeving en
communicatie-uitingen
van uw bedrijf